Den daglige dag på kontoret

Vi tilbringer utroligt mange timer hver dag på vores arbejde, og det er derfor vigtigt at man har det godt, der hvor man er. Dertil skal man også være glad, for det man arbejder med. Arbejder du også på kontor ligesom mig, så kender du sikkert til mange af disse situationer, som kan ske på arbejdet. Der er heriblandt både de gode sider, men dertil også de dårlige.

Starten på dagen

Når man møder ind, er der rig mulighed for at tage sig tid til at få noget at drikke. Her kan man lige hente et glas vand, en kop kaffe eller sågar spise morgenmad. Det er en af fordelene ved at have et skrivebord, hvor man har mulighed for at have det stående. I løbet af dagen kan man også altid refill sin kop, uden at det skaber nogle problemer. Når du har hentet dine forfriskninger, starter du din computer op, hvor du så skaber dig et overblik over, hvad du skal nå på den pågældende dag.

Når man nærmer sig middagstid, glæder man sig til frokost. Her tilbyder nogle arbejdspladser en madordning, hvor de sørger for frokosten. Det eneste du skal gøre, er at smøre din egen mad. Nemmere bliver det ikke.

Sidst på dagen

De sidste par timer efter frokosten, kan godt virke hårde at komme igennem. Derfor bør du varigere dine arbejdsopgaver, så du ikke synker ned i det. Hent noget dejligt forfriskende og slap af så meget som muligt. Hvis du er typen, som mangler en masse energi her sidst på dagen, bør du have lidt snacks ved din side. Det kan enten være et stykke frugt, en myslibar, nødder osv. Du kan eventuelt også medbringe noget lækkert at drikke, som kan give dig lidt ekstra energi her til sidst.

Når man har et kontorarbejde, betyder det også, at man kigger ind i en skærm dag ind og dag ud. Derfor kan dine øjne godt blive træt efter en lang dag. Derfor er det vigtigt, når du kommer hjem at få slappet af i øjnene. Det kan du gøre ved at hvile dem, men det er også vigtigt at lave lidt øjenøvelser. Dine øjne vil også helt klart blive glad for, at du bruger et øjenmassageapparat, så du kan få fornyet energi.

Du kan også med fordel gøre brug af blue light briller, hvor de omdanner lyset på din computer, til et mere behageligt lys. På den måde kan dine øjne slappe lidt mere af under din arbejdsdag.