Sådan vil du føle dig gladere

Har du svært ved at finde glæden i dine daglige rutiner? Så er du helt normal. Du skal huske på, at alle oplever, at ens humør svinger. Humøret går simpelthen op og ned, og nogle gange kan det ikke forklares, hvorfor at det sker. Men i stedet for at dyrke det for meget, gælder det om at kunne få vendt ens humør, så det ikke er hele dagen, som er ødelagt.

Sæt ord på det

Det gælder om at få snakke med andre om, hvordan du har det. For hvis man bare selv går rundt og putter med det, så kan det vokse sig større og gå vildt stærkt. Hvis du ikke føler, at du kan dele det med andre, eller at du ikke vil, så kan du altid prøve at sætte ord på det for dig selv. Du kan her eventuelt skrive dine tanker og følelser ned på et stykke papir. På den måde bliver du stadig tvunget ud i at skulle tage stilling til, hvordan du har det, hvilket er sundt at gøre en gang imellem. Derudover vil du også blive klogere på, hvad der påvirker dit humør mest, og du kan i den forbindelse tænke over, hvad du kan gøre for dig selv, så du kan få det bedre.

Udover kun at sætte ord på det dårlige, bør du også skrive mindst 3 gode ting fra din dag. På den måde tvinger du også dig selv til at tage stilling til, hvad der har været godt og dejligt ved dagen. Det behøver ikke være noget helt vildt stort, det er faktisk godt at det nogle gange er små, gode øjeblikke, så de ikke bliver overset i en travl hverdag.

Husk dig selv

Det er vigtigt at kunne få sine tanker over på noget andet. Du bør derfor bevidst flytte din opmærksomhed til noget andet, hvor du kan tvinge dig til at tænke på andre ting. Du kan lave noget godt mad, se din yndlingsserie, gå en afslappet tur eller være sammen med vennerne. Derudover kan du også eventuelt træne for at få dine tanker lidt væk, og komme ud med lidt aggressioner. Du kan både træne ude og i hjemmet. Hvis du ønsker at få gode resultater, kan du med fordel benyt vægtvesten KINETIK VX1 for bedre resultater.

Det kan være, at du nyder at lave en hjemmespa, hvor du rigtig kan få slappet af med et varmt bad og din self-care rutine.