Penge

Dette bruger jeg mine penge på

Som du nok ved, så har jeg en livsstil, der går ud på at hygge mig og have det meget sjovt. Dette smider jeg på Instagram, og så kan det være, at jeg får nogle sponsorater. Livet som blogger og influencer er meget fint, men der er nogle ting, man kan gøre for at supplere sin indkomst. Her har jeg så valgt at investere lidt penge i alt muligt – dette kommer jeg til at fortælle om senere i mit blogindlæg her.

Nærmest daglige ting

Nu hvor jeg skrive denne her artikel, så finder jeg faktisk ud af, hvad jeg bruger mine penge på. Jeg har ikke været så godt til at lave budgetter, og derfor er det måske en meget god ting, at jeg får styr på det her nu. I forhold til husleje og sådan noget, så tænker jeg ikke, at det er noget, jeg bør inkludere her, fordi det er meget individuelt. Når det kommer til mad, så kan jeg godt lide at spise ude eller købe noget sundt på vej hjem fra arbejde. Jeg kan sagtens bruge 100 kroner om dagen ude, og det er egentlig 3000 kroner om måneden. Det er vildt, det har jeg ikke tænkt over før. Kaffe skal vi slet ikke begynde at tale om, fordi jeg elsker det. Det er sjovt, at det er noget, som vi alle er afhængige af. Så kan jeg også lide at bruge penge på tøj, og hvis man skal være med på moden, så kan det hurtigt blive dyrt. Nu kan du godt se, hvorfor jeg nok bør supplere min indkomst og fiktive liv med investeringer og lignende.

Mine investeringer

Mine investeringer er faktisk meget simple, og du kan også gøre det. Jeg vil dog ikke anbefale noget, fordi jeg ønsker ikke at give rådgivning omkring de forskellige ting, man kan investere i. Lytter man dog til de professionelle, så mener de, at man skal investere i indeksfonde. Dette kan du gøre på Nordnet. Jeg er dog meget mere risikovillig, og derfor har jeg besluttet mig for at investere i bitcoin. Dette har jeg gjort, efter jeg har fundet en dansk side om emnet, som introducerede mig til alle de ting, jeg burde vide om emnet. Det var meget fint, fordi det er en gratis side. Jeg kommer nok også til at investere i en anden kryptovaluta her snart, hvis jeg får et sponsorat på min Instagram, så hvis I kender nogen, så må I gerne give lyd.