Niels Rafn Madsen

Slægtsforskning mm.

Notice: Undefined offset: 1 in /customers/6/0/5/rafnmadsen.dk/httpd.www/templates/rafnmadsen_201501/library/Artx/Content/SingleArticle.php on line 95

Mini stamtavler

I mit arbejde med at finde tilbage i slægterne, har det indimellem været nødvendigt for mig at udarbejde nogle specifikke slægtstavler for selv at have et bedre overblik.
Disse vil løbende blive lagt på hjemmesiden.

Jeg vil meget gerne videregive alle oplysninger, jeg har på de enkelte personer, ligesom jeg gerne vil prøve at lave specifikke slægtstavler, hvis det ønskes. Skriv til mig under KONTAKT eller ring.

 

Her er, hvad der indtil nu er lagt på hjemmesiden:
Klik her for en gren af Rafn-slægten fra Langeland
Klik her for Lorentzen-slægten fra Gram

 

En slægtstavle for Faaborg-anerne, d.v.s. min Mormors (Anna Elvira Christensens) aner er desværre for stor til at lægges på hjemmesiden, men jeg udskriver den gerne og sender den til interesserede.

 

 

Warning: Parameter 2 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /customers/6/0/5/rafnmadsen.dk/httpd.www/templates/rafnmadsen_201501/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /customers/6/0/5/rafnmadsen.dk/httpd.www/templates/rafnmadsen_201501/html/modules.php on line 39